Hjem > Om os>Vores fabrik

Vores fabrik

ZHEJIANG DADAO ELECTRIC APPLIANCE CO., LTD. beliggende i Yongkang City, er vi strategisk positioneret til at betjene det globale marked med lethed. Som en af ​​de økonomisk stærkeste byer i Kina er Yongkang City hjemsted for en befolkning på omkring 536.000 og er mindre end 300 km sydvest for Shanghai, med Ningbo-havnen i nærheden, hvilket gør os perfekt placeret til at betjene kunder over hele verden.


Vores fabrik har 280 ansatte. 20.000 m² produktionshal, 500 kvadratmeter kontorareal. Fabrikken er en traditionel familievirksomhed. Men virksomheden er økologisk og økonomisk. De fleste medarbejdere er mere end 10 år i virksomheden. Hver medarbejder får en festival, når han har arbejdet omkring 5 år for os. Det er derfor, at vi ikke har et sådant problem, tab af uddannede medarbejdere til forårsfesten. Vores fabrik lægger stor vægt på produktkvalitet. Antallet af teknisk personale udgjorde 25% i hele medarbejderne.



  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy